Subscribe

Course available next session

Register on the waiting list for this course and we will contact you as soon as a date is available.

Abats

New

Not available

Vincent Dion Lavallée

Course with Vincent Dion Lavallée

See all his courses

 Les abats représentent pour bien des gens un bon ou mauvais souvenir. Pour d’autres, il s’agit d’un plat à la mode récemment découvert. Vincent Dion Lavallée de la ‘’cabane du Pied de cochon’’ vous apprendra à les cuisiner et les découvrir. Tout est bon à condition d’avoir les bonnes recettes !

Recipes

  • Ris de veau en croûte
  • Langue de veau et rognons aux champignons
  • Foie de veau vinaigre à l'érable
  • Salade de coeur et sauce grébiche

The course $85

  • Course duration of 2:30
  • A meal, accompanied by a glass of wine, will be served at the end of the course
  • Taxes included

Share

Course booking

Cours available soon

Course available next session
Register on the waiting list for this course and we will contact you as soon as a date is available.

Subscribe